Späckat program på Rosengrenskas dag

Det blir ett späckat program på Rosengrenskas dag den 13 oktober på Frölunda kulturhus. Bland de många namnkunniga talarna märks Thomas Hammarberg, KG Hammar, Sanna Vestin, Gellert Tamas, Ingrid Schiöler, Bengt Westerberg, Paul Hunt och Elis Envall. Dessutom medverkar bl a Henry Ascher och Lina Lönnberg från Rosengrenskas styrelse.

För att ge alla talare plats börjar föreläsningarna redan klockan 13 och håller på till klockan 18. Då bryter vi för mat innan det är dags för kvällens stödkonsert med underhållning av bland andra Nynningen, Stina Velocette, Cats and Dinosours, Mathias Landæus Trio med Daniel Boyacioglu, Siri Karlsson duo, Sophia Tako, Mushtaq Khorsand.

I samband med Rosengrenskas dag blir det också boksläpp och utställning om 20 års kamp för mänskliga rättigheter och allas rätt till vård.

Läs mer i senaste nyhetsbrevet:

http://www.rosengrenska.org/wp-content/uploads/2018/09/NB-sept-18-2.pdf