Nyhetsbrev Maj 2022

“Jag minns Birgittas glödande ögon och positiva energi från mina tidiga år på mottagningen. Hon är verkligen en av de som gett mycket till Rosengrenska.”  

Rosengrenska har nåtts av det sorgliga beskedet om Birgittas bortgång. 

Birgitta var en trogen anhängare av Rosengrenskas arbete och även på egen hand tog hon hand om människor på flykt och gjorde fantastiska insatser för många. Birgitta själv kom som flykting från Tyskland och berörde starkt när hon med stort mod berättade vad hon själv gått igenom. Birgitta erbjöd glädje, gemenskap och kunskap i sitt engagemang. För henne var meningen med livet att hjälpa barn och att ge hopp åt ungdomar på sina föreläsningar i kyrkor och skolor.

I maj månads nyhetsbrev får vi även en uppdatering gällande mottagandet av flyktingar från Ukraina, om vaccineringsgraden hos besökare på Rosengrenskas mottagning, lästips om ensamkommande flickor, lite hopp om kommande aktiviteter för aktiva volontärer och mycket mer. Så missa inte månadens nyhetsbrev.

https://www.rosengrenska.org/wp-content/uploads/2022/05/Nyhetsbrev-Maj-2022.pdf